website counter

KONTAKT KANCELARIJE

Radite sa nama

U Gilbarco Veeder-Root-u, težimo da našim klijentima obezbedimo najbolja maloprodajna POS rešenja, rešenja za točenje goriva kao i softverska rešenja. Kako bismo ostvarili ovaj cilj, potrebni su nam talentovani ljudi koji produktivno rade zajedno. To je snažna, brza organizacija okrenuta rezultatima u kojoj su zaposleni nagrađeni za ono što rade, a ne za ono što kažu da će da urade. U Gilbarco Veeder-Root-u investiramo u talenat i imamo dokazan program razvoja i nasleđivanja pozicija. Takođe imamo mogućnosti za napredovanje širom sveta u drugim Fortive kompanijama.

Temelj uspeha Gilbarco Veeder-Root-a nalazi se u dokazanom sistemu pod nazivom Fortive poslovni sistem engl. Fortive Business System (FBS); on pokreće svaki aspekt naše kulture i poslovanja. Koristimo DBS za usmeravanje onoga što radimo, merimo koliko dobro izvršavamo i kreiramo opcije za još bolji rad. DBS se razvio od skupa instrumenata za unapređenje proizvodnje u filozofiju, set vrednosti i niz upravljačkih procesa koji zajedno definišu ko smo i kako radimo ono što radimo.

Usmeravanje svih naših napora je jednostavna filozofija ukorenjena u četiri prioriteta okrenuta ka klijentima: kvalitet, isporuka, cena i inovacija. Gilbarco Veeder-Root nudi veliki rast, učenje, mogućnosti priznavanja i mnogo više. Ukoliko ste veoma motivisani, posvećeni kvalitetu, zadovoljstvu kupaca i kontinuiranom unapređenju i imate entuzijazam za postizanje merljivih rezultata – želimo vas u našem timu.

Gilbarco Veeder-Root je poslodavac koji pruža jednake mogućnosti za zapošljavanje.

Za više informacija pošaljite i-mejl na gvrcareerseurope@gilbarco.com ili posetite stranicu fortive vebsajta posvećenu zapošljavanju.