website counter

REŠENJA

Gilbarco Veeder-Root vam pomaže da unapredite svoje poslovanje

Sa širokim asortimanom proizvoda, tehnološkom opremom i dospunošću bez premca u Evropi, naš širok asortiman rešenja pomoći će vam da uvećate vaš profit.

 • Pumps & Dispensers

  Pumpe i Automati za gorivo

  Širok asortiman pumpi i automata za gorivo Gilbarco Veeder-Root-a napravljeni su da budu u središtu maloprodaje na benzinskim stanicama. Fokusirajući se na kvalitet i sa dokazanom profitabilnošću, rešenja Gilbarco Veeder-Root-a napravljena su da podrže bolje poslovanje sada i u budućnosti.

  PROČITAJTE

 • Wetstock Management

  Upravljanje zalihama goriva

  Nudimo širok asortiman rešenja za upravljanje zalihama goriva kako bismo pomogli našim klijentima da poboljšaju vreme u radu, bezbednost i učinak svojih benzinskih stanica. Skalabilni i prilagodljivi naši alati obezbeđuju kontrolu, bezbednost i podatke širom mreže svih veličina.

  PROČITAJTE

 • Retail Solutions

  Maloprodajna rešenja

  Vodeća rešenja na tržištu Gilbarco Veeder-Root-a Point of Sale (POS), Head Office Systems (HOS) i Back Office Systems (BOS) uvećavaju profit i umanjuju režijske troškove. Radeći uz širok asortiman automata za gorivo, merila nivoa, sistema za plaćanje karticama, ERP sistema za dobavljače.

  PROČITAJTE

 • Business Support

  Poslovna podrška

  Rešenja za poslovnu podršku Gilbarco Veeder-Root-a pomažu vam da dobijete više od vašeg poslovanja. Sa alatima, uslugama i tehnologijom dizajniranim da uvećaju profit i optimizuju vreme u radu vaše benzinske stanice, Gilbarco Veeder-Root može da ponudi najbolja uslužna rešenja.

  PROČITAJTE