website counter

UPRAVLJANJE ZALIHAMA GORIVA

Nudimo širok asortiman rešenja za upravljanje zalihama goriva kako bi pomogli klijentima da poboljšaju vreme u radu, bezbednost i učinak njihovih benzinskih stanica. Skalabilni i prilagodljivi, naši alatai nude kontrolu, bezbednost i podatke širom mreža svih veličina.

Rešenja usmerena na poslovanje koja mi nudimo dizajnirana su da uvećaju profitabilnost, usklađenost i bezbednost vaših zaliha tečnih goriva.

Automatsko merenje nivoa

Automatizovan nadzor zaliha goriva unapređuje svakodnevnu efikasnost i profitabinost vaše lokacije ili mreže. Steknite kontrolu nad vašim zalihama goriva time što će te razumeti odstupanja, potencijalna curenja ili gubitke i osetiti prednosti centralizovanog upravljanja mrežom.

Potapajuće pumpe

Gilbarco Veeder-Root asortiman potapajućih pumpi je najefikasnije rešenje za točenje goriva na benzinskim stanicama, sa stabilnim protokom, bez zastoja isparenja i sa nižim troškovima održavanja.

Insite360

Uz rešenje za daljinski nadzor u potpuno upravljanje zalihama goriva Gilbarco Veeder-Root-a steknite pregled na vašom čitavom mrežom. Uz pristup izveštavanju u realnom vremenu i alarm monitoringom, ovaj veb paket koji može vam takođe pomoći da unapredite vreme u radu lokacije i da smanjite troškove održavanja. Može biti hostovano kod klijenta ili kao GVR hostovana veb aplikacija kako bi odgovarala vašoj komaniji.